Навчальні заходи для експортерів
Бажаєте вийти на ринок Німеччини?
189
2 листопада о 16:00 відбудеться безоплатний воркшоп про особливості й умови успішного пошуку партнерів та клієнтів.
Про що буде йти мова?
- 5 найкращих стратегій пошуку клієнтів
- унікальні бізнес-процеси Німеччини та мислення потенційних клієнтів
- залучення клієнтів через соціальні мережі
- мистецтво холодної електронної пошти
- навігацію правовими межами GDPR
Спікерка: Інга Ламуру — експертка міжнародного B2B-маркетингу з 15-річним досвідом. Успішно вивела 7 компаній на європейський ринок. Керівниця відділу маркетингу однієї з провідних агенцій онлайн-маркетингу в Німеччині.
Дедлайн подання заявки на участь — 31 жовтня.
Долучайтеся до вебінару та отримайте інсайти, які допоможуть вашому бізнесу зосередитися на тому, що справді працює.
Проєкт організований Офіс з розвитку підприємництва та експорту й національним проєктом Дія.Бізнес.

Тренінг про перспективи експорту продукції української агропромисловості та сільгосптехніки
178Шукаєте нові можливості для розвитку бізнесу та експорту продукції до країн ЄС?
У Києві 2 листопада відбудеться безоплатний тренінг, під час якого мова піде про перспективи експорту продукції української агропромисловості та сільгосптехніки в умовах війни.
- як вибрати ідеальний ринок для експорту вашої продукції
- як торговельні місії та міжнародні виставки допомагають у пошуку клієнтів
- що таке міжнародні публічні закупівлі GPA
- які є актуальні грантові програми та донорські організації
- як дослідити закордонні ринки
Початок об 11:00, Київ (офлайн)
Реєстрація (до 29 жовтня)
 
 

Export to Sweden – практична програма з виходу на ринок Швеції

170Практична програма організована урядовою організацією «Open Trade Gate Sweden», Офісом з розвитку підприємництва та експорту із залученням експертів продовольчого ринку Швеції з метою підтримки українських виробників харчової продукції у виході на ринок однієї з найбільш розвинених країн світу.

На учасників програми очікує:
▪️4 тренінги від експертів продовольчого ринку Швеції;
▪️менторська підтримка для 10 відібраних компаній;
▪️участь у навчальній поїздці до Швеції для 5 відібраних компаній.
До участі запрошують виробників таких категорій харчової продукції: вина, заморожених або сублімованих ягід, меду, горіхів, соняшникової олії.
Навчання за програмою передбачає наступні формати:
▪️Навчання на тренінгах та менторські сесії відбудуться онлайн,
▪️Всі активності у межах проєкту відбудуться англійською мовою, синхронний переклад не передбачено,
▪️Участь в онлайн-активностях програми безоплатна для відібраних учасників. Витрати на участь у навчальній поїздці до Швеції частково покривають коштом організаторів.
 
Етапи
1. Проведення чотирьох онлайн-тренінгів для всіх зареєстрованих учасників з наступних тем:
▪️характеристики та регуляторні вимоги ринку Швеції: основні гравці, канали збуту, ціна на продукцію, вимоги до продукту та пакування тощо,
▪️огляд шведського харчового ринку та основні точки входу,
▪️огляд ринкових тенденцій: запит на сталість,
▪️канали виходу на ринок: ярмарки та B2B. Як підготуватися до B2B-заходів зі шведськими покупцями.

2. Відбір та участь 10 компаній у менторських сесіях зі шведським консультантом (проєкт передбачає дві сесії для кожної з 10 відібраних компаній).

3. Відбір та участь у навчальній поїздці до Швеції для 5 відібраних компаній.

До участі запрошуються виробники наступних категорій харчової продукції:

  • вина
  • заморожених або сублімованих ягід
  • меду
  • горіхів
  • соняшникової олії

Формат

  • Навчання на тренінгах та менторські сесії відбудуться онлайн.
  • Всі активності в рамках проєкту відбудуться англійською мовою, синхронний переклад не передбачено.
  • кожен учасник має володіти англійською мовою на рівні, достатньому для розуміння матеріалу та спілкування.

Графік

  • 24 вересня (23:59) – завершення прийому заявок на участь у проєкті
  • 26 – 28 вересня – зареєстровані учасники отримають запрошення на участь у тренінгах, а також детальну програму
  • 25 – 30 вересня – оцінка заявок та відбір 10 компаній для участі в менторських сесіях з експертом
  • 01 – 31 жовтня – період проведення онлайн-тренінгів
  • 01 жовтня – 30 листопада – проведення менторських сесій для 10 компаній
  • 08-14 листопада (попередні дати) – участь у навчальній поїздці до Швеції.

Місце проведення

2 етапи онлайн

3-й етап - у Швеції

Реєстрація 

Дедлайн подання заявок: 24 вересня 2023 року (включно).

Джерело


 

Цикл практичних вебінарів «Дослідження та аналіз ринку горіхів (фундук, волоський горіх)»

123International Trade Centre Ukraine запрошує виробників та експортерів горіхів, експертів-аналітиків та організації з підтримки бізнесу до участі у циклі практичних вебінарів «Дослідження та аналіз ринку горіхів (фундук, волоський горіх)».

Реєстрація

Протягом трьох зустрічей разом зі спікером – міжнародним консультантом ІТС Джимом Фітцпатріком учасники поговорять про те, навіщо потрібна інформація про ринки, яку саме інформацію варто шукати і де, та як побудувати власну інформаційну систему.

Джим Фітцпатрік має понад 30 років досвіду у сфері торгівлі горіхами, сухофруктами й іншими натуральними інгредієнтами, управління ризиками, керування комерційними проєктами та програмами, спрямованими на розвиток галузі.

Усі зареєстровані учасники отримають програму тренінгів та посилання для підключення напередодні початку навчального циклу.

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРІВ

27/07 – Розгляд практичного кейсу: Огляд ситуації на ринку фундуку

Навіщо потрібна інформація про ринок?

Де можна знайти інформацію про ринок?

Яка інформація про ринок потрібна? Як часто?

Як ви шукаєте її?

10/08 – Інформаційні системи ринку

Як? Хто? Коли?

Способи побудови власної системи

07/09 – Практичний гайд: Де знайти інформацію про ринок?

Визначення джерел інформації та методів її отримання експортерами

Проведення вебінарів стало можливим завдяки фінансовій підтримці уряду Швеції.

Джерело


 

 

Навчальний цикл для виноградарів та виноробів
10025 липня, стартує навчальний цикл для виноградарів та виноробів, який International Trade Centre Ukraine проведе спільно з Австралійським дослідницьким інститутом вина (AWRI).
Австралія – молода виноробна країна, яка швидко здобула міжнародне визнання, пропонуючи широкий спектр різних сортів вин із унікальними характеристиками. Завдяки поєднанню наукового підходу, традицій та інновацій, австралійські винороби та виноградарі вдало експериментують зі стилями і швидко адаптуються до кліматичних умов, що постійно змінюються.
Інститут AWRI, національна дослідницька організація, створена з метою підтримки сталого й успішного розвитку галузі в Австралії, розробила цей навчальний курс з урахуванням реалій українського виноградарства та виноробства. Тож, він розрахований як на досвідчених спеціалістів, так і на початківців.
Протягом липня-жовтня команда фахівців AWRI поділиться інноваційними практиками для гарного врожаю та секретами виноробства, детально висвітливши всі етапи створення якісного продукту від закладання виноградника до розливу та зберігання вина.
ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРІВ
ВИНОГРАДАРСЬКІ ПРАКТИКИ
Вебінар 1. Закладка виноградника
25 липня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Ліз Райлі (Liz Riley), незалежна консультантка з виноградарства, невиконавча директорка AWRI
Вебінар 2. Живлення, управління ґрунтом і боротьба з бур'янами
8 серпня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Кріс Пенфолд (Chris Penfold), консультант
Вебінар 3. Нові технології у виноградарстві для підвищення ефективності.
26 вересня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Саймон Нордестгаард (Simon Nordestgaard), головний інженер
Вебінар 4. Зрошення
3 жовтня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Рошель Шланк (Rochelle Schlank), займається проєктами виноградарства для просування сталих галузевих практик
Вебінар 5. Боротьба зі шкідниками та хворобами
10 жовтня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Марсель Есслінг (Marcel Essling), старший виноградар
_______________________________________________________________________
 ВИНОРОБНІ ПРАКТИКИ
Вебінар 1. Переробка виноградного соку
15 серпня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Бен Кордінглі (Ben Cordingley), енолог
Вебінар 2. Ферментація
22 серпня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Джефф Коуї (Geoff Cowey), старший енолог
Вебінар 3. Склад вина, контроль якості, усунення забруднень і дефектів
29 серпня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Кон Саймос (Con Simos), керівник групи з розвитку та підтримки галузі
Вебінар 4. Зберігання та управління вином після бродіння
17 жовтня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Метт Холдсток (Matt Holdstock), енолог
Вебінар 5. Розлив і упаковка
24 жовтня ● 9:00 – 10:30
Спікер – Метт Холдсток (Matt Holdstock), енолог
_______________________________________________________________________
Усі зареєстровані учасники отримають програму тренінгів та посилання для підключення напередодні початку навчального циклу.
Проведення вебінарів стало можливим завдяки фінансовій підтримці уряду Швеції.