Практична програма організована урядовою організацією «Open Trade Gate Sweden», Офісом з розвитку підприємництва та експорту із залученням експертів продовольчого ринку Швеції з метою підтримки українських виробників харчової продукції у виході на ринок однієї з найбільш розвинених країн світу.
2. Відбір та участь 10 компаній у менторських сесіях зі шведським консультантом (проєкт передбачає дві сесії для кожної з 10 відібраних компаній).
3. Відбір та участь у навчальній поїздці до Швеції для 5 відібраних компаній.
До участі запрошуються виробники наступних категорій харчової продукції:
- вина
- заморожених або сублімованих ягід
- меду
- горіхів
- соняшникової олії
Формат
- Навчання на тренінгах та менторські сесії відбудуться онлайн.
- Всі активності в рамках проєкту відбудуться англійською мовою, синхронний переклад не передбачено.
- кожен учасник має володіти англійською мовою на рівні, достатньому для розуміння матеріалу та спілкування.
Графік
- 24 вересня (23:59) – завершення прийому заявок на участь у проєкті
- 26 – 28 вересня – зареєстровані учасники отримають запрошення на участь у тренінгах, а також детальну програму
- 25 – 30 вересня – оцінка заявок та відбір 10 компаній для участі в менторських сесіях з експертом
- 01 – 31 жовтня – період проведення онлайн-тренінгів
- 01 жовтня – 30 листопада – проведення менторських сесій для 10 компаній
- 08-14 листопада (попередні дати) – участь у навчальній поїздці до Швеції.
Місце проведення
2 етапи онлайн
3-й етап - у Швеції
Дедлайн подання заявок: 24 вересня 2023 року (включно).