Комерційна пропозиція
Дата: 03.06.2022
Добре відома німецька торгова компанія шукає європейських виробників електронних споживчих товарів, дрібної побутової техніки та посуду, які пропонують угоди з постачання.
 
В даний час більшість продукції виробляється в Азії. З міркувань стійкості та диверсифікації ланцюгів поставок компанія хотіла б розширити контакти з європейськими виробниками в рамках встановленого портфелю продуктів, як описано вище. Ланцюжки поставок також мають бути чітко простежуваними. Постачальники повинні мати можливість забезпечити великі обсяги поставок - тестові замовлення починаються з мінімум 5000 штук, звичайні контракти складатимуться з 5-6-значних замовлень.
 
Потенційними партнерами є виробники високоякісних та екологічно чистих електронних споживчих товарів, таких як побутова техніка та побутова електроніка. Це мають бути серйозно зацікавлені виробники, які бажають вийти на європейський ринок, або ті, хто вже закріпився на європейському ринку і хоче розширити збут за рахунок розміщення своєї продукції у великих торгових мережах.
 
Якщо запит зацікавив, напишіть: een.network.ukraine@gmail.com, вказавши код BRDE20220518002 та описавши бажану співпрацю.