Онлайн-захід «Експорт органічної продукції в умовах війни»
Дата: 01.06.2022

organic_export_during_warРозвиток органічного ринку залишається одним із пріоритетів аграрної політики України. За останні роки Україна впевнено завоювала місце надійного постачальника харчової органічної продукції на торговельній мапі світу.

Таку марку варто тримати, тож 23 червня 2022 року відбудеться міжнародний онлайн-захід «Експорт органічної продукції в умовах війни» за участю представників Уряду України, українських та міжнародних експертів, представників бізнесу, іноземних імпортерів.

Робоча мова заходу — англійська.

Головні теми онлайн-конференції: 

Посівна кампанія 2022 в умовах воєнного стану: перебіг та прогнози.

Представлення міжнародній бізнес-спільності актуальної інформації щодо експортних можливостей українських виробників органічної продукції.

Державні програми підтримки та напрацювання українського уряду щодо альтернативних логістичних маршрутів для експорту.

Перспективи експорту органічної продукції та пошук партнерів.

Історії успіху співпраці українських виробників органічної продукції та міжнародних покупців протягом останніх місяців.

Модератори:

Андрій Литвин, заступник директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

Наталія Прокопчук, координаторка органічного компонента швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP)

Організатори:

Захід організований ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» в межах національного проєкту Дія.Бізнес, органом сертифікації «Органік Стандарт» та Органічною ініціативою за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-українських програм «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) та «Органічна торгівля заради розвитку в Східній Європі» (OT4D).

Програма заходу та реєстрація

Контакти

nbabanina@epo.org.ua

Джерело