Онлайн-захід "Баварія – країна виставок"
Дата: 23.05.2022

bavНімецько-Українська промислово-торговельна палата за дорученням Міністерства економіки, земельного розвитку та енергетики Вільної землі Баварія та у співпраці з Messe München GmbH 31 травня 2022 року, о 09:30, проводить інформаційний Баварсько-Український захід «Баварія – країна виставок».

Захід відбудеться у режимі онлайн за допомогою сервісу для проведення онлайн-конференцій Zoom.

Мета заходу – ознайомити представників та керівників українських підприємств та організацій з можливостями участі у мюнхенських виставках. Це дасть змогу зробити ще один крок до співпраці з європейською спільнотою, представити продукцію та послуги українських підприємств і компаній на платформі виставкового комплексу «Messe München».

Для українських учасників буде можливість ознайомитись з найпопулярнішими виставками Баварії, перспективними напрямками співпраці, дізнатися про можливості пільгової участі для українських експонентів, а також поставити питання та провести невеличкі консультації за напрямками, що цікавлять українських учасників.

У фокусі заходу — всесвітньо відома виставка BAUMA 2022, на якій буде представлена будівельна техніка та будівельне устаткування з усього світу, що дуже важливо для України для відбудови її міст та інфраструктури.

Участь у заході для українських підприємств — безкоштовна, реєстрація — за попередньо надісланими заявками.

Дедлайн реєстрації 26 травня 2022 року.

Джерело