ReStart Meetings: Серія безоплатних онлайн-воркшопів для підприємців
Дата: 11.05.2022

vorkshopІнститут маркетингу Естонії за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги), Офісу з розвитку підприємництва та експорту й національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес запускають серію навчальних практичних вебінарів для підприємців «ReStart Meetings».

ReStart Meetings — серія безоплатних щотижневих онлайн-воркшопів для власників та керівників мікро-, малих та середніх підприємств, які мають запит на адаптацію бізнесу до нової реальності в умовах війни. 

Під час зустрічей учасники працюватимуть над поверненням уваги та концентрації і напрацюють індивідуальні шляхи виходу з кризи. 

Учасники також вивчатимуть принципи роботи з інструментами для фокусування та опанують нові навички для роботи в компанії.

У процесі навчання кожен учасник отримуватиме легкі до заповнення шаблони, які допоможуть побудувати нову стратегію лідерства.

Теми та розклад воркшопів: 

Травень:

 05.05 - Що станеться?

12.05 - Смій мріяти знову. Твій шлях.

17.05 - Що дає вам сили? П'ять запитань «Чому»?

26.05 - Вплив на спільноту.

31.05 - Що взяти, а що залишити?

Червень:

 09.06 - Хто ваш клієнт?

14.06 — Як зробити свого клієнта щасливим. Виправити ресурси.

23.06 — Виправити процеси

Модератор і тренер - Ану-Малл Наарітс (Anu-Mall Naarits) — директорка Інституту маркетингу, яка спеціалізується на розробці комплексних навчальних програм із маркетингу та експорту.

Як відбуватимуться заняття

Тривалість: 1 година у вечірній час (17:00)

Формат: онлайн-зустрічі на платформі ZOOM. 

Посилання на зустрічі публікуватимуться в Telegram-чаті: https://t.me/restartmeetings 

Мова: англійська та українська (синхронний переклад)

Джерело