Made in UA Support Project – ініціатива для українських крафтових виробників
Дата: 03.05.2022
sprMade in UA Support Project – нова ініціатива для українських крафтових виробників від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»Укрпошти та TECHBUREAU за підтримки Дія.Бізнес!
У рамках проєкту 100 українських крафтових виробників, які готові залишатися в країні та шукають шлях для продовження діяльності, зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів.
 
Ви можете подати свою заявку до 10 травня на сайті https://www.uamadesupport.com.
 
Хто може взяти участь у Made in UA Support Project:
- Крафтові виробники фізичних товарів – декор для дому, одяг, меблі, іграшки, тощо
- Українські юридичні особи: ФОП 2,3 групи або ТОВ
- Підприємства, виробництво яких розташоване і залишиться в Україні.
 
До 24 травня ініціатори проєкту внутрішнім голосуванням оберуть 100 компаній, які отримають допомогу. Обрані компанії отримають інструкцію для отримання фінансової допомоги. Гроші можуть бути направлені на будь-які задачі, для підтримання виробника: маркетинг, покращення презентації товарів, представлених в магазині, логістичні цілі, виробництво та інше.
Також переможці отримають додаткові призи від організаторів та партнерів.
Від «Укрпошти» – 11 промокодів на суму від 5 до 30 тисяч гривень, які клієнти зможуть використати при відправці з відділень «Укрпошта» в будь-яку країну.
Від Дія.Бізнес – консультації для 10 компаній із визначення пріоритетних ринків, а також огляди трендів e-commerce у релевантній ніші обраних ринків (середня вартість вказаних послуг на ринку – $1500).
 
Переможці будуть оголошені 24 травня на офіційному сайті проєкту  https://www.uamadesupport.com