Українсько-італійський бізнес-форум
Дата: 03.06.2021

60b4itВ рамках офіційного візиту в Україну міністра закордонних справ Італії Луіджі Ді Майо, 10 червня  2021 року в Києві (в приміщенні Дипломатичної академії при МЗС України) відбудеться Українсько-італійський бізнес-форум за участі українських та італійських ділових кіл.

Програмою форуму передбачається пленарна частина, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-італійського ділового співробітництва, а також ділові переговори в форматі В2В.

У форумі візьмуть участь Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Міністр закордонних справ Італії Луіджі Ді Майо, президент ТПП України Геннадій Чижиков, представники Міністерста економіки України, Офісу з підтримки та залучення інвестицій (Ukraine Invest), Офісу з просування експорту. 

Українсько–італійський бізнес-форум передусім орієнтований на компанії, що ведуть бізнес у таких сферах: 

  • відновлювальна енергетика;
  • сільське господарство;
  • машинобудування;
  • інфраструктура

Зважаючи на високий представницький рівень делегації з італійської сторони та стратегічну важливість зазначеного форуму на політичному та економічному рівні, ТПП України запрошує вас приєднатись до зустрічі в онлайн форматі або оффлайн режимі після розгляду вашої заявки організаторами заходу. 

Реєстрація доступна за посиланням

Дізнатися більше про захід (програму, вартість участі) можна в організаторів:

Джерело