Онлайн конференція Україна-Іспанія
Дата: 26.05.2021

4_131 травня 2021 року об 11:00 відбудеться онлайн бізнес-конференція за участю українських і іспанських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП України та ТПП Малаги, ділових кіл України та Іспанії. 

Захід організовується у співпраці з Асоціації торгівлі зерновими та олійними культурами Іспанії (LaAsociacióndeComerciodeCerealesyOleaginosasdeEspaña). Посольством України в Королівстві Іспанії, Міністерством закордонних справ України, Радою Експортерів та інвесторів України, Міністерством економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України. 

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-іспанського економічного співробітництва, секцію Q&A та секторальні робочі групи, в яких компанії зможуть провести В2В. 

В рамках бізнес-форуму також передбачається участь українських підприємців та експертів, які мають практичний досвід ведення бізнесу в Іспанії та надання консультативної допомоги з митних, податкових, логістичних та інших питань.

Реєстрація доступна за посиланням

Контакти для довідок (програма, вартість участі): 

Забашта Валерія  (zva-zed@ucci.org.ua, тел.: +38 050 366 49 97) 

Анна Любима (ast-ier@ucci.org.uadept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09) 

Джерело