Міжнародна виставка сільського господарства та тваринництва
Дата: 10.02.2021

esardvcwЗ 20 квітня по 08 червня 2021 року у м. Дакар (Сенегал) відбудеться 21-а Міжнародна виставка сільського господарства та тваринництва “Foire Internationale de l’agriculture et des Ressources Animales” (FIARA). Захід проходитиме на території Міжнародного центру зовнішньої торгівлі (Centre international du commerce extérieur, CICES).

Виставка ініційована виробниками сільськогосподарської продукції Сенегалу і відбувається щорічно, починаючи з 1999 року, під егідою Національної ради з питань координації та співпраці з сільськими робітниками (Conseil National de Concertation et de Coopération des Ruraux (CNCR)).

Ця виставка є майданчиком для діалогу з питань розвитку сільського господарства, тваринництва, рибальства, сільськогосподарської техніки, перевезення, переробки та пакування продукції, охорони навколишнього середовища, а також виставкою продукції зазначених галузей.

Традиційна кількість учасників – 800-850 осіб, серед яких – представники Франції, Німеччини, Бельгії, Словенії, Марокко, Тунісу, Алжиру, Туреччини, Китаю.

Учасникам виставки пропонується 2 модулі, які різняться за загальним метражем та вартістю: 1 модуль: 9 кв. м (3х3), вартість – 500 000 франків КФА (935 дол. США); 2 модуль: 18 кв. м. (3х6), вартість – 1 000 000 франків КФА (1870 дол. дол. США). Вартість у дол. США представлена у розрахунку за курсом: 1 дол. США = 535 франків КФА (станом на 06.01.2021 р.).

За бажання демонстрації зразків сільськогосподарської техніки, учасникам надається додаткова площа вартістю 50 000 франків КФА (94 дол. США) за 1 кв. м. Зазначена вартість сплачується за увесь період проведення виставки, а учаснику надається необхідне супутнє обладнання. Проїзд та проживання здійснюються за рахунок учасника. 

За попередньою інформацією, найбільшу зацікавленість з боку сенегальської сторони може викликати сільськогосподарська техніка (машини та обладнання), техніка для транспортування продукції, добрива сечовина, фосфати). Крім цього, організатори готові організувати зустрічі учасників виставки з представниками державних галузевих органів Сенегалу, зокрема з міністром сільського господарства, а також представниками Адміністрації Президента.

Щодо санітарних вимог з огляду на епідемічну ситуацію, пов’язану з COVID-19, то наразі від іноземних громадян, які прибувають до Сенегалу, вимагається лише довідка про негативний результат ПЛР-тесту.

Формуляр учасника

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за посиланням або звернутися до організаційного комітету за електронною адресою: fiarasenegal@yahoo.com.

Джерело