Вебінар для експортерів
Дата: 09.02.2021

isr0923 лютого 2021 року в ZOOM  відбудеться вебінар GO ISRAEL: «Зона вільної торгівлі України з Ізраїлем: нові можливості і перспективи для бізнесу», організаторами якого є Рада експортерів та інвесторів при МЗС України, ДУ «Офіс з просування експорту України» та Посольство України в Державі Ізраїль.

Мета заходу - ознайомити українських виробників, експортерів та інших зацікавлених представників бізнесу з новими можливостями, які надає Угода про зону вільної торгівлі з Ізраїлем.

Хто може взяти участь у заході:

  • Підприємства зі всіх регіонів України, які мають експортний досвід та зацікавлені у виході на ринки Ізраїлю, або хочуть дізнатись більше про деталі Угоди.
  • Захід буде особливо корисний представникам харчової промисловості, АПК, меблевої індустрії, легкої промисловості, машинобудування, деревообробної промисловості, ІТ, будівельної галузі, сфери послуг тощо.  

Участь у заході безкоштовна. Для участі необхідна попередня реєстрація до 13:00 22 лютого за посиланням: http://bit.ly/36TvuRy

Програма заходу

У разі виникнення додаткових запитань просимо звертатися до організаторів: Пащуков Сергій, Проєктний менеджер Офісу з просування експорту України, spashchukov@epo.org.ua; Максим Кравцов, Перший секретар з економічних питань Посольства України в Державі Ізраїль, maksym.kravtsov@mfa.gov.ua.