Комерційна пропозиція
Дата: 25.01.2021
flag_of_denmark.svgДанська компанія, яка займається ремонтом електро- та електрогідравлічних інструментів, шукає виробників металу для співпраці на постійній основі. Компанія має намір виготовляти в Україні новий виріб (спеціальну металеву підставку для телевізорів) для подальшого експорту в країни ЄС.
 
Український виробник металу має виробляти чотири різні металеві частини, які входять до складу одного металевого виробу. Розмір: 60х12х4 см в упакованому вигляді. Матеріал виробу - залізо. Тип фарбування - чорне порошкове покриття. Збірка: виріб поставляється в розібраному вигляді, окремими деталями.
 
Усі розміри та додаткова інформація разом з технічними кресленнями будуть надані потенційним субпідрядникам в приватному листуванні. Очікуваний розмір замовлення - 1000 шт. Кількість замовлень буде обговорюватися окремо з потенційними виробниками.
Іноземна компанія зацікавлена у довгостроковому партнерстві з українськими компаніями.
 
Компанії, що зацікавились пропозицією, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту Офісу з просування експорту Валентині Ляшенко:vliashenko@epo.org.ua.
 
Заявка повинна містити наступну інформацію англійською мовою:
назва компанії;
вебсторінку компанії;
ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше
спілкування з замовником);
короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).
Переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, просимо врахувати цей аспект при визначенні контактної особи.