E-export school від Укрпошти. Як розвивати бізнес за кордоном
Дата: 08.12.2020

ukrposhta_fbУкрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили серію освітніх роликів про можливості торгівлі на міжнародних інтернет-майданчиках: Amazon, ETSY, Shopify та eBay.

Освітній курс складається з 5 блоків навчальних відео та коротких довідників, які можна буде знайти на Facebook сторінці E-Export school від Укрпошти. Курс доступний онлайн для всіх охочих в рамках E-Export school від Укрпошти та може стати дорожньою картою для малих підприємців у розвитку власної справи за кордоном і допоможе українцям розпочати або масштабувати свій бізнес на світових ринках.

Amazon - найбільш популярний сайт електронної комерції у світі з 200 млн унікальних відвідувачів щомісяця. Така аудиторія покупців дозволяє 46% магазинам заробляти до $5 тис. на місяць. А 67% продавців починають заробляти вже у 1й рік. Найбільш популярними категоріями є електроніка, одяг та взуття, прикраси, товари для дому та кухні. На майданчику ці категорії можуть продаватись у 5 разів дорожче, ніж в Україні. 

У відео розповідається про саму платформу та моделі організації продажів, як обрати правильну нішу, зареєструвати магазин, як вивести гроші та багато інших секретів успішного онлайн-експорту.

Дізнатись, як вікрити магазин на Amazon можна на YouTube каналі Укрпошти https://bit.ly/2TXJjYk

Etsy - найбільший маркетплейс хендмейд та вінтажних речей. Наразі там представлені тисячі українських підприємців, а Україна входить в першу десятку ринків за кількістю виставлених товарів – більше 1 млн одиниць.

У 11 відео експерт розкаже, як відкрити магазин, визначити собівартість продукції, генерувати продажі, залучити клієнтів, налаштувати оплату та багато іншого.

Дізнатись, як відкрити магазин на Etsy можна на YouTube каналі Укрпошти https://bit.ly/2TW9rTA

eBay - найбільший у світі онлайн аукціон. На платформі зареєстровано 200 млн користувачів, 20 млн з яких продавці. 78% покупців – це жителі США. Продавати на ньому можна як нові вироби, так і вінтажні речі. На думку експертів - можна заробляти просто розібравши горище та виставивши на аукціон старі речі. Топові категорії товарів з України – це автозапчастини, одяг та аксесуари, ювелірні вироби та годинники, колекційні товари.

З відеокурсу про eBay можна дізнатись про те, як відкрити магазин, створити ефективні оголошення, яку модель продажів обрати, як доставляти товари, отримати оплату та багато іншого.

Дізнатись, як відкрити магазин на eBay можна на YouTube каналі Укрпошти https://bit.ly/38uhCik

Більш детальна інформація за посиланням