Переробка та зберігання с/г продукції, продуктів харчування, напоїв ProStorExpo
Дата: 20.08.2020

logo_prostorexpo_22-24 вересня 2020 року у м.Київ (Національний Комплекс Експоцентр України) відбудеться міжнародна спеціалізована виставка «Переробка та зберігання с/г продукції, продуктів харчування, напоїв «ProStorExpo».

В рамках виставки відбудеться:

  • Бізнес-Форум
  • Ділова програма та дискусійні панелі. Нагородження найкращих компаній
  • Дегустація. Працюй в Україні. Купуй - Українське.

Представники бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проєкти та шляхи розвитку галузі. У Бізнес-Форумі є можливість кожному учаснику виставки виступити з презентацією, доповіддю, семінаром. 

Цільова аудиторія: фахівці підприємств переробки та зберігання с/г продукції, продуктів харчування, напоїв, та суміжних галузей харчової промисловості, торгові компанії, роздрібні мережі, співробітники навчальних інститутів харчових напрямків, постачальники харчових інгредієнтів, барвників і добавок, виробники обладнання та упаковки, органи стандартизації та метрології. Традиційно цільова аудиторія виставки це фахівцями переробного сектора, постачальники технологічного обладнання і ресурсів, постачальники обладнання для виробничих лабораторій.

Дізнатися детальніше про виставку, а також зареєструватися можна в організаторів:

 Агроінком ТОВ

Тел.+ 38 067 316 24 06

Моб.+ 38 044 593 19 01

info@agroinkom.com.ua

https://prostor.agroinkom.com.ua