Зустріч бізнесу з Послом України в Японії
Дата: 09.07.2020

3-10.780x48014 липня 2020 року об 11:00 відбудеться Зустріч українського бізнесу з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії Сергієм Володимировичем Корсунським.

Формат зустрічі - он-лайн та офлайн.

Кількість місць та умови офлайн формату регламентовані (деталі зазначені в реєстраційній формі).

Он-лайн формат зустрічі відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на пошту за день до події.

Програма зустрічі передбачає презентацію пана Посла, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-японського економічного співробітництва, секцію Q&A та неформальне спілкування українських компаній з Сергієм Корсунським.

Секція питань та відповідей також включає представлення учасників зустрічі, час регламентований.

Передбачається, що в зустрічі також візьмуть участь експерти в сфері логістики та експортного консалтигу, а також представник ТПП України у Японії, з метою надання консультацій щодо роботи на згаданому ринку.

За результатами проведення онлайн-зустрічі українські компанії отримають можливість налагодити прямий контакт з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії та інфомацію щодо практичної допомоги малому і середньому бізнесу під час здійснення експортно-імпортних операцій, каталог бізнес-асоціацій та ділових кіл Японії.

Початок заходу об 11:00.

Робоча мова заходу– українська.

Попередня реєстрація - обов'язкова.

Компаніям, які прагнуть підвищити свою пізнаваність і презентувати свої продукти та послуги широкому загалу учасників і гостей зустрічі, пропонується можливість виступити партнером заходу.

Реєстрація

Умови участі можна дізнатися в ТПП України:

Анна Любима (+380955466509, ast-ier@ucci.org.ua,dept.ier@gmail.com)

Валерія Забашта (+380503664997, valeryz.2393@gmail.com)

Джерело