Комерційна пропозиція
Дата: 03.07.2020

biomasФранцузький виробник екологічної продукції для сільського господарства шукає органічні кислоти з біомаси. Компанія розробляє та виробляє екологічно чисті продукти, такі як солі для обмерзання, засоби для знищення бур’янів або активні речовини для садів та сільського господарства. При виробництві цих композицій використовуються органічні кислоти, які зараз виробляються в хімічній промисловості з невідновлюваних джерел. Компанія шукає органічні кислоти, отримані з поновлюваних джерел, таких як солома, деревина, ... за допомогою процесу біомаси.

Наприклад, сироватка - це основні відходи сирної галузі. Сироватка містить переважно лактозу та деяку кількість молочної кислоти. Біологічна обробка підвищить вміст молочної кислоти та зробить її видобуток економічно вигідним, зменшивши попит хімічного кисню (ХПК) залишків рідкої частини. Ще одне потенційне біо-джерело - це горіха. Компанія має доступ до великої кількості горіхових оболонок, і її трансформація шляхом торефагування або бродіння могла б отримати суміш органічних кислот, переважно оцтової кислоти.
Органічна кислотна суміш не буде містити небезпечних молекул, таких як альдегіди (формальдегід, ацетальдегід, ...) та важких металів. Очікувана кількість становить кілька 1000 тонн кислот на рік. Продукти (органічні кислоти) будуть зареєстровані відповідно до регламенту REACH.

Партнерство може розглядатися через виробничі, технічні та науково-дослідні угоди.

Джерело