Комерційна пропозиція
Дата: 03.07.2020

rumuniaРумунський дистриб’ютор обладнання шукає виробників та постачальників приладів та обладнання з моніторингу навколишнього середовища.

Румунський дистриб'ютор у галузі моніторингу та захисту навколишнього середовища, що розповсюджує продукцію в Румунії та Республіці Молдавія для деяких міжнародних виробників (з Німеччини, Греції, США, Великобританії та інших), готовий розширити асортимент своєї портфоліо продукції.

Компанія прагне додати нові товари до свого асортименту. Наприклад, нові продукти можуть бути автономними сповіщувачами, системами моніторингу газу, системами попередження землетрусів, приладами вимірювання фізичних властивостей (наприклад: теплова дифузивність, рентгенівська дифракція), але не обмежуючись ними, щоб охопити галузі як нафта, газ , хімікатів, сталі, танкерів, електростанцій, напівпровідників, гірничих та інших.

Компанія шукає постачальників та виробників обладнання та інструментів з моніторингу навколишнього середовища та охорони навколишнього середовища з метою продажу своєї продукції.

Джерело