Як експортувати органічну продукцію на ринок КАНАДИ
Дата: 24.06.2020

340374Чим цікавий ринок Канади? Північна Америка залишається лідером споживання органіки. Близько половини світового ринку органічної продукції припадає на США. Канада із обсягом органічного ринку у 3 млрд євро займає 6 місце в світовому рейтингу!

Саме тому проєкт CUTIS спільно з Офісом з просування експорту на запит бізнес-об’єднання «Органічна Україна» провели дводенний вебінар для виробників органічної продукції.

У ході заходу організатори розповіли учасникам  про особливості успішного експорту органіки на ринок Канади та поділились знаннями щодо ефективних інструментів з пошуку та аналізу нових ринків.

Зокрема, старша експертка з питань торгівлі та інвестиційної політики проєкту CUTIS, Олександра Бровко, розповіла про умови торгівлі з Канадою в рамках Угоди про вільну торгівлю та акцентувала увагу учасників на регуляторних вимогах та вимогах до маркування при експорті органічної продукції до Канади (завантажити презентацію за посиланням).

Зоя Павленко, експертка з питань навколишнього середовища проєкту CUTIS, розповіла про специфіку органічного ринку Канади та звернула увагу на товарні групи, які користуються найбільшим попитом серед канадських споживачів (завантажити презентацію).

Тія Лофтсгард (Tia Loftsgard), виконавча директорка Асоціації органічної торгівлі Канади, докладно проінформувала про структуру канадського ринку органічної продукції, споживчі вподобання, а також розповіла про важливість органічної сертифікації для ринку Канади (завантажити презентацію).

Окрім того, можна переглянути Запис 1-го дня вебінару.

Джерело