До уваги підприємств!
Дата: 15.06.2020

dub22Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України оголошує Public Call для українських компаній для участі у Всесвітній виставці “Експо – 2020” в м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) та презентації своїх інноваційних продуктів на сторінках третього випуску брошури “Ukrainian Innovative Products”.

З 1 жовтня 2021 року по 31 березня 2022 року в м. Дубай (ОАЕ) відбудеться наймасштабніша за всю історію Всесвітня виставка “Експо – 2020”, яка стане відкритою світовою платформою для країн-учасниць для демонстрації своїх досягнень у різноманітних напрямках, адже до події буде прикута увага всього світу. “Всесвітні виставки” або “Експо” вважаються найбільш престижними іміджевими виставковими заходами у світі, на яких країни-учасниці демонструють унікальність своїх культур та національну ідентифікацію, свій економічний та науково-технічний потенціал. Проведення заходу було заплановано на 2020 рік, однак, через світову пандемію вірусу COVID-19 Міжнародне бюро виставок, методом голосування на позачерговому засіданні, прийняло рішення про перенесення дат, при цьому назва залишається незмінною – “Експо – 2020”.

Україна братиме участь у Всесвітній виставці “Експо – 2020”, ставши однією з 192-х країн-учасниць, які продемонструють всю силу, красу та технічний потенціал в рамках своїх павільйонів, які будуть спеціально побудовані до події “Експо – 2020”. Український павільйон вже сьогодні увійшов у топ-25 найкращих серед країн-учасниць виставки: The Ukraine Pavilion. Концепція виставкового павільйону об’єднана під загальною темою “Smart Ukraine: Connecting Dots” та передбачає презентацію України як інноваційної країни, яка динамічно розвивається та докладає значні зусилля для впровадження smart-технологій.

До цього заходу світового рівня команда Ukraine Expo-2020 готується завчасно та докладає багато зусиль, аби представити інноваційну Україну світовій спільноті та заявити не тільки про успіхи українських винахідників, але й надати запевнення іноземним партнерам та інвесторам у можливості та гарантіях щодо ведення подальшого спільного бізнесу. 

Однією з опцій підготовки до заходу є формування бази інноваційних продуктів, винахідниками яких є українці. За посиланням ви можете ознайомитись з вже опублікованими брошурами, які широко розповсюджуються на міжнародних заходах як урядового, так і бізнес рівнях.

Сьогодні продовжується формування бази інноваційних продуктів! Якщо Ваша компанія є розробником інноваційного продукту і ви хочете презентувати його в третій брошурі “Ukrainian Innovative Products”, а також в рамках Українського павільйону на Всесвітній виставці “Експо – 2020” в м. Дубай (ОАЕ), заповнюйте форму на сайті Мінекономіки.

Це змога для українських компаній, які створюють інноваційний продукт заявити про себе на державному рівні та на міжнародній бізнес арені.

Джерело