Комерційна пропозиція
Дата: 28.05.2020

flag_of_latviaЛатвійський виробник м'яких дитячих іграшок шукає міжнародних постачальників штучної шкіри та інших текстильних тканин для співпраці за угодою про постачання.

Латвійська компанія виробляє м'які іграшки та їх компоненти для дітей з 2015 року. Вироби виготовляються з пінополіетилену низької щільності (LDPE), покритого штучною шкірою, і виготовляється у досить широкій гамі кольорів. Кінцевий продукт високоякісний, довговічний і безпечний у використанні. Продукція сертифікована згідно з Директивою щодо безпеки іграшок ЄС EN71. Всі використовувані матеріали проходять перевірку та сертифікацію.
Оскільки компанія розширює свій бізнес, вона шукає нових постачальників поліуретанових (ПУ) шкіряних матеріалів, а також матеріалів з полівінілхлориду (ПВХ) та інших текстильних тканин для внутрішнього та зовнішнього використання. Матеріали повинні бути якісними, а також забезпечувати довговічність.

Більше інформації за посиланням

Якщо Вас зацікавив цей запит, звертайтесь до партнерів EEN Ukraine Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com

Джерело