Відеоконференція з питань сприяння співробітництву в галузі експорту
Дата: 07.05.2020

online-conference15 травня 2020 року відбудеться відеоконференція з питань сприяння співробітництву в галузі експорту агропромислової продукції, продуктів харчування, та транспортно-логістичного забезпечення за участю представників ТПП України за кордоном.

Під час вебінару, окрім інформації по основній темі, ви зможете дізнатися про потреби і можливості кооперації з представниками ТПП України за кордоном та українською бізнес-спільнотою в світі, матимете змогу встановити прямі контакти та обговорити можливості співпраці.

Метою онлайн-конференції є напрацювання зв’язків українського бізнесу з бізнесменами закордоння, представниками ТПП України в світі, налагодження співробітництва в галузі експотру агропромислової продукції, продуктів харчування, та транспортно-логістичного забезпечення.

Конференція передбачає залучення спеціалістів у процесах підтримки малого та середнього бізнесу, досвідчених менеджерів з середовища закордонного українства та іноземців, які активно сприяють розбудові української економіки, використовуючи їхні практичні здобутки.

Участь в заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням

Контакти для довідок в ТПП: Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua, dept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09)

Конференція відбудеться за допомогою системи ZOOM.

Тривалість вебінару - 1 година 30 хв. 

Джерело