Українсько-Словацький бізнес-форум
Дата: 30.01.2020

190221_news_08-1320-21 лютого 2020 року в м.Сенец (Словацька Республіка) відбудеться Українсько-Словацький бізнес-форумОрганізаторами заходу виступають Громадська спілка «Міжнародний центр сприяння підприємництву», Посольство України в Словацькій Республіці та компанія «Нова Інтернаціональна Корпорація».

Ключовими сферами для співробітництва на даному форумі визначено: будівництво, виробництво будівельних матеріалів, впровадження нових енергозберігаючих технологій у будівництві та функціонуванні житлових будинків. Муніципалітети та бізнес Словаччини зацікавлені в українських компаніях – забудовниках та виробниках будівельних матеріалів, так як в даний час в Словаччині відбувається стрімке зростання темпів будівництва об’єктів житлового, соціального та офісного фондів.

Учасникам заходу з України пропонується представити інформаційні буклети англійською мовою про компанії, що вони представляють, презентації, зразки будівельних матеріалів тощо. Робоча мова заходу – англійська/українська, для індивідуальних переговорів, у разі потреби, будуть забезпечені перекладачі.

Просимо у разі зацікавленості повідомити про Ваше рішення Департамент розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації до 05.02.2020 на електронну адресу uzez_cg@ukr.net.

За додатковою інформацією щодо участі просимо звертатися до Центру сприяння підприємництва: Вадим Внуков, заступник голови Центру з міжнародних питань, тел.0979832152.