Новини підприємств області
Дата: 13.03.2014

                                             retgrhgmdfng

7397053ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» нарощує відгодувальні потужності. До кінця 2014 року в господарстві реконструюють годівник, що дозволить утримувати там в два рази більше свиней. Зараз в годовувальному корпусі можна розмістити тільки 3 тис. голів. За рахунок перебудови ця цифра збільшиться – до 5,5 тис. свиней. Годівник обладнають найсучаснішими світовими стандартами.

 

 

 


 

 

                                                                           rhgfkdjhfmdg

logo.[4]У 2014 році ПрАТ «ЧАЗ» впровадить у виробництво нові моделі автобусів: міжміський автобус А08115, туристичний А08123, міський А08128. Модель міського автобусу А08128 буде обладнана спеціальною зниженою підлогою в салоні біля дверей, що значно спростить перевезення пасажирів похилого віку та інвалідів.

 

 

 

 


 

                                                              dsfhgdhgjdbj

logo.[5]Уперше ПАТ «Чернігівгаз» оприлюднило інформацію щодо наявних потужностей в точках приєднання замовників до газових мереж. Станом на 1 березня 2014 року резервна потужність в області складає понад 1 мільйон м куб/год. Інформація буде корисною не лише для забудовників нового житла, але й для бізнесменів, які мають намір розширити виробництво.Тепер кожен потенційний замовник, ще до початку будівництва, може з'ясувати можливість газифікації новобудови та наперед оцінити бізнесові та виробничі ризики. В свою чергу це дасть підприємцям право вибору, спростить ведення бізнесу і в цілому позитивно вплине на бізнес-клімат в державі.

 

 


 

                                               dfghjfdkhvkdjhgf

logo.[6]З березня 2014 року в Товаристві "Чернігівобленерго" працює Кол-центр. Його оператори займатимуться обробкою звернень та інформуванням споживачів електричної енергії по голосових каналах зв'язку з усіх питань електропостачання. Розмови за багатоканальним номером 0 800 210 310 зі стаціонарних та мобільних телефонів для абонентів є безкоштовними. Режим роботи – цілодобово. Кол-центр співпрацює як з побутовими, так і з юридичними споживачами.

 

 

 


 

                         dshgkjdhgfdjf

logoВ асортименті ТМ Грінвіль з’явилися нові продукти: морська капуста «Класична», морська капуста з морквою по-корейськи, морська капуста з морквою та селерою.