Єврокомісія оголосила тендер у рамках туристичного проекту в Криму
Дата: 05.03.2014

ecПредметом тендерної угоди є постачання, розвантаження, встановлення, випробування, введення в експлуатацію та підготовка товарів для проекту «Диверсифікація і підтримка туристичного сектору Криму». 

Угода розподіляється на три лоти:

Лот 1 – IT-устаткування: персональні комп'ютери; ноутбуки; сервери; мережеве обладнання (зокрема, кабельні з’єднання та програмне забезпечення); устаткування, необхідне для знімання відео та запису звуку; монітори; копіювальні пристрої, принтери, системи бездротового доступу до Інтернету тощо.

Лот 2 – допоміжне обладнання: вуличне устаткування (зокрема, збірно-розбірні мобільні конструкції, кіоски, підставки для велосипедів, електропобутові пристрої); товари (зокрема, професійний кейтерінг, кухонне обладнання, генератори, холодильники і системи кондиціонування, а також офісні меблі та інше обладнання) тощо.

Лот 3 – туристичні вказівники, включаючи дорожні вказівні стовпи та інші вказівники.

Учасники тендеру можуть обрати лише один тендер на лот. Під час надсилання своєї заявки вони мають надати тендерну гарантію у сумі 12 тис. євро для Лоту 1, 4,5 тис. євро для Лоту 2 і 1,2 тис. євро для Лоту 3.

Завдання у рамках усіх трьох лотів мають бути виконані протягом 120 календарних днів.

Останній термін подання заявки – 17 березня, 12:00 за київським часом.

У разі виникнення питань щодо тендеру апліканти можуть звертатися у письмовій формі до пана Хольґера Роммена (Керівника відділу контрактів і фінансів Представництва ЄС в Україні) за такою адресою: Представництво ЄС в Україні, вул. Володимирська, 101, 01033, Київ, Україна.

Джерело: Представництво Європейського Союзу в Україні