Україна-Туреччина: ділове партнерство без кордонів
Дата: 10.12.2019

tur20 грудня 2019 року в м.Київ відбудеться форум «Україна-Туреччина: ділове партнерство без кордонів». Організаторами заходу є ТПП України та Рада зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEIK).

Програмою заходу передбачається проведення змістовного пленарного засідання за участі дипломатичного представництва Туреччини в Україні, іноземних компаній та їх представництв в Україні, ряду міністерств, облдержадміністрацій. Форум відбудеться 
за сприяння Посольства Туреччини в Україні та в партнерстві з Асоціацією турецьких підприємств TUiD.

Метою Форуму є напрацювання зв’язків українського бізнесу з представниками турецьких компаній, встановлення діалогу щодо питань залучення інвестицій в українську економіку та розвиток інфраструктури. На форумі будуть присутні українські та турецькі підприємці, зацікавлені в налагодженні ділових відносин насамперед в таких сферах, як енергетика та промисловість, телекомунікації, інфраструктура, сільське господарство, транспортно-логістична сфера, харчова промисловість.

Захід відбудеться у конференц-залі «Колізей» Торгово-промислової палати України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, З3), початок о 10:00.

Реєстрація

Щодо умов та детальної інформації, звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактні особи – Анна Любима (+380955466509, ast-ier@ucci.org.ua), Забашта Валерія (+380503664997 zva-zed@ucci.org.ua).