Міжнародна виставка Kuwait Aviation Show 2020
Дата: 11.11.2019

kuwait-aviation-showЗ 15 по 18 січня 2020 р. у м. Ель-Кувейт відбудеться авіаційна виставка “Kuwait Aviation Show 2020”.

Виставка охоплюватиме усе, що стосується цивільної, військової, комерційної і приватної авіації; авіазаводи представлять розробки у галузі комерційної та військової авіації, літаки для бізнесменів, літаки санітарної авіації, гелікоптери, вироби, пов’язані із авіацією (двигуни, навігатори, прилади для аеропортів, супутники, інформаційні системи та засоби зв’язку) і послуги (логістичні послуги, з безпеки польотів тощо).

Співорганізаторами виставки виступили Міністерство оборони Кувейту, Міністерство внутрішніх справ Кувейту та Генеральна дирекція цивільної авіації Кувейту.

На захід буде запрошено міністрів, членів Національної асамблеї Кувейту, представників арабських та світових авіакомпаній, голів дипломатичних представництв та членів ради правління фірм, бізнесменів і представників ЗМІ.

Компанії, які хочуть взяти участь у виставці, просимо надсилати заявки на пошту: pr@epo.org.ua.

Заявка повинна містити наступну інформацію:

– назву компанії;

– веб-сторінку компанії;

– ПІБ та контакти контактної особи;

– короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).

Детальна інформація стосовно виставки розміщена на веб-сайті www.kuwaitaviationshow.com.

Більше інформації можна отримати, зв’язавшись із організаторами заходу через електронну пошту marketing@kuwaitaviationshow.com.

Джерело