До уваги підприємств області!
Дата: 30.08.2019

highpointmarketВ рамках найбільшої в світі виставки «HIGH POINT MARKET» у США, штат Північна Кароліна, м. Гай Пойнт з 19 по 23 жовтня 2019 року буде організовано національний стенд українських виробників меблів та предметів інтер’єру, частиною якого буде спеціально облаштована зона для проведення перемовин з потенційними клієнтами у форматі B2B, що передбачає заочне представлення товарів та можливостей українських підприємців. В даному проекті будуть представлені компанії, що виготовляють меблі, матеріали та комплектуючі для виробництва меблів, декор, домашній текстиль, освітлення, кераміка, послуги з дизайну та інші товари для дому.

«HIGH POINT MARKET» (HPMKT) щороку відвідують понад 77 тисяч людей з 111 країн світу. Понад 36 тисяч з загальної кількості відвідувачів є Байєрами з усіх 50 штатів Америки та 111 інших країн світу. Загальна кількість компаній-експонентів – понад 2100 компаній з понад 100 країн світу. Загальна площа експозиції – понад 1,1 мільйон квадратних метрів. 

Тематичні розділи маркету: меблі, текстиль, декор, освітлення, килими, картини, антикваріат, матеріали та компоненти для виробництва меблів.

Організатором заходу є EF Cluster.

Партнери проекту: Export Promotion Office, КМКЯ, ТОВ “Група компаній “ТРЕЙДЕКС”, студія дизайну “SV & Partners”.

Щоб отримати умови участі, реєструйтесь за посиланням

Телефон для довідок: +380 63 515 63 40

Джерело