Новини підприємств області
Дата: 14.05.2019

21787Новгород-Сіверський сирзавод планує збільшити відсоток продукції з тривалим терміном реалізації, за рахунок чого наростити експорт. Сьогодні сирзавод експортує свою продукцію до Молдови й Азербайджану.

Минулого року підприємство виробило 10,4 тис. тонн молока на суму 80,16 млн грн, твердого сиру - 2,74 тис. тонн на 248,76 млн грн, вершкового масла - 355 тонн на 30,52 млн грн.

Детальніше тут

 

01Відбулося відкриття нового митного терміналу на території ТОВ «Інтер» в Ічні. Підготовчі роботи до відкриття митного пункту велися півтора року. Це була ініціатива місцевих підприємств. Варто зазначити, що в Ічнянському районі працюють, зокрема, такі потужні підприємства, як ТОВ «Сідко-Україна», група компаній ТОВ «Інтер», ПрАТ «Нива-Плюс», ПП «Агро-Трейдер», ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла», ПОСП «Жадьківське», ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат», Ічнянська філія ДП «Укрспирт», Ічнянське хлібоприймальне підприємство та інші.

Детальніше тут

 

logo.[2]ПрАТ ТЕРА запустила новий сайт http://tera-coldchain.com, присвячений провідним і бездротовим системам моніторингу, які використовуються на всіх технологічних етапах виробництва, зберігання і доставки товару від виробника до споживача.

Детальніше тут