Міжнародна виставка APAS SHOW
Дата: 29.03.2019

banner_home_2019_logotipo-ptЗа інформацією Посольства України у Федеративній Республіці Бразилія, у період з 06 по 09 травня 2019 р. в м. Сан-Паулу (Бразилія) відбудетьсяМіжнародна виставка супермаркетів “APAS SHOW” (www.apasshow.com.br).

Площа складає 70000 кв. метрів. У 2018 р. у виставці взяло участь 738 експонентів, з яких 200 – іноземні і 60% – виробники та дистриб’ютори харчової продукції та напоїв.

Бразильська агенція сприяння експорту та інвестиціям APEX-Brasil має відібрати 70 покупців з різних країн, яким буде оплачена участь у виставці. Профіль покупців має бути: імпортери/трейдери, дистриб’ютори і роздрібні мережі, які зацікавлені в покупці безпосередньо з Бразилії. Бразильська агенція буде віддавати перевагу тим, хто вже імпортує великі обсяги продуктів харчування та напоїв (цукерки, рис, м’ясо, молочні продукти, макаронні вироби, рибу, фрукти, вино, мед, соки, желе, каву, серед інших продуктів, які вони мають у супермаркеті).

У свою чергу, компанії-експоненти матимуть знижку у розмірі 50% на участь у виставці, однак, їм доведеться сплачувати безпосередньо свої витрати. Запрошення іспанською та англійською мовами з посиланням для реєстрації можна знайти нижче:

Для міжнародного покупця (англійська мова): http://arq.apexbrasil.com.br/emails/institucional/2019/06/

Для міжнародного покупця (іспанська мова): http://arq.apexbrasil.com.br/emails/institucional/2019/10/

Для компаній-експонентів (англійською мовою): http://arq.apexbrasil.com.br/emails/institucional/2019/08/

Для компаній-експонентів (іспанською мовою): http://arq.apexbrasil.com.br/emails/institucional/2019/11/

В разі виникнення питань, звертатись за електронною адресою: apas2019@apexbrasil.com.br.

Джерело