VIETNAM EXPO 2019
Дата: 28.02.2019

images_3З 10 по 13 квітня 2019 року в м.Ханой (В'єтнам) відбудеться міжнародна торгово-економічна виставка Vietnam International Trade Fair (Vietnam Expo).

Vietnam Expo пройде з темою «Зміцнення регіональних і глобальних економічних зв'язків» є ефективним мостом розвитку торгівлі між В'єтнамом і зарубіжними країнами в усьому світі. Показ охопить величезний діапазон сучасного промислового устаткування, передових технологій, продуктів і послуг з головним чотирма напрямками - міжнародний павільйон, промислове обладнання і електроніка, харчові напої та упаковка, текстиль та споживчі товари.

Категорії виставки:

Міжнародні павільони: видатні продукти та послуги кожної країни, організовані міжнародними організаціями, що сприяють торгівлі.

Машинобудування та електроніка: Машини та промислове обладнання/Будівельна техніка/Хімічні продукти/Електронні та електротехнічні вироби/Комп'ютерні та комунікаційні продукти/Електроніка/Ручні інструменти та обладнання.

Товари для дому та подарунки: Дерев'яні меблі/Ткацтво/Меблі з ротанга і бамбука/Мистецтво деревини/Плитка/Загальні кераміки/Кухонні приналежності та столові прилади/Туалетні приналежності/Санітарно-сантехніка/Домашній текстиль/Побутові товари/Плетені вироби/Вироби зі скла/Освітлювальне обладнання/Подарунки.

Сільськогосподарська продукція, продукти харчування та напої: Кава/Чай/Молоко/Мед/Рис/Кеш'ю/Перець/Какао/Овочі/М'ясо птиці та яйця/Морепродукти/Заморожені продукти/Живильні продукти/Пиво та інші напої/Інші сільськогосподарські продукти.

У минулорічній виставці взяли участь 500 підприємств. Відвідувачі з 32 країн світу відвідали виставку.

Контактні дані організаторів:

(84-24) 3825 5546 Ext 446

expo@vinexad.com.vn