Посібник щодо експорту в Канаду
Дата: 26.12.2018

flagНевід’ємною частиною будь-якої угоди про вільну торгівлю є правила визначення походження товарів. І кожна угода містить свої власні та певною мірою унікальні правила походження. Ці правила покликані слугувати своєрідним «фільтром», який розділяє на кордоні товари, що можуть користуватись преференційним доступом на ринок, а які ні.

Так, для отримання тарифних вигод від Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною (CUFTA) необхідно, щоб ваші товари мали саме українське походження. А що це означає ви зможете дізнатись у новому посібнику Проекту CUTIS «I Can Export: Правила визначення походження товарів відповідно до Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною: Дороговкази для експортерів».

Особливо новий посібник актуальна для тих виробників, які використовують у виробництві товарів матеріали іноземного походження (тобто, імпортовані з третіх країн). Ви дізнаєтесь, що таке критерії достатньої переробки, побачите на прикладах, як відбувається зміна тарифної класифікації. Ми допоможемо вам розраховувати вартість іноземних матеріалів у відношенні до вартості транзакції та ціни товару на умовах франко-завод. Одним словом, вас чекає багато цікавої та корисної інформації!

Завантажити посібник

Джерело