До уваги підприємств області!
Дата: 05.10.2018

istock-520374378Офіс з просування експорту оголошує набір на участь у безкоштовних освітніх програмах для експортерів. Дедлайн подачі заявок - 17жовтня.

Посилання на реєстраційні форми:

Export Revolution Ukraine PRO: https://goo.gl/forms/6xY1ETmBOoH6ahLx1

Export Revolution Ukraine: PRO – це інтенсивний навчальний курс для досвідчених експортерів, який націлено на розвиток професійних навичок менеджерів з зовнішньоекономічної діяльності та розробку стратегічного експортного плану підприємства. Програма дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвід у веденні експортної діяльності, підкріплений реальними кейсами, домашніми завданнями, практикою та індивідуальними заняттями з експертами. По завершенню курсу, учасники зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати набуті знання під час ведення експортної діяльності на підприємстві.

Creative Export Ukraine PRO: https://goo.gl/forms/Q8rG5m6narGeexzo1

Creative Export Ukraine: PRO – це інтенсивний навчальний курс для досвідчених експортерів – менеджерів з експорту та власників креативного бізнесу, який спрямовано на створення потужного міжнародного бренду. Курс спрямовано на створення потужного міжнародного бренду, формування бази знань та навичок для вибору та аналізу ринку, розробку стратегічного експортного плану підприємства. Програма дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвід у веденні експортної діяльності, підкріплений реальними кейсами, домашніми завданнями, практикою та індивідуальними заняттями з експертами. По завершенню курсу, учасники зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати набуті знання під час ведення експортної діяльності на підприємстві.

Export Revolution Ukraine START: https://goo.gl/forms/TP5g9Czp4CQMbpgD3

Export Revolution Ukraine: START – це освітній курс для українських підприємців, що бажають почати експортувати і мають на меті більше дізнатись про експорт. Завдяки курсу, учасники зможуть зрозуміти ключові етапи підготовки до експорту, а саме з чого починається експорт, як перевірити готовність компанії до експорту, як обрати ринок та споживача, що таке канали збуту і в чому запорука успіху компанії під час експансії закордон.

Creative Export Ukraine START: https://goo.gl/forms/Mbq4LwFnJ1hV7d762

Creative Export Ukraine: START – це освітній курс для українських креативних підприємців, що бажають почати експортувати і мають на меті створити успішний та впізнаваний бренд. Курс дає комплексне та системне розуміння про те, з чого складається експортна діяльність креативного підприємства, як почати експортувати на зовнішні ринки, як підготувати свій дизайн-продукт та як оцінити можливі ризики під час експорту. Орієнтація на міжнародні практики, європейський досвід, практичні кейси та унікальна експертиза від провідних експертів в області експортної діяльності креативних підприємств – ключові елементи освітнього курсу, розрахованого на початківців.