Ділова поїздка до В'єтнаму
Дата: 28.09.2018

vietnam-tmb-270x180В період з 9 по 10 жовтня ц.р. в рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до В’єтнаму ТПП України організовує бізнес-місію до м. Ханой (В’єтнам).

Протягом перебування у В’єтнамі члени місії будуть присутні під час офіційних зустрічей, братимуть участь в Українсько-в’єтнамському бізнес-форумі (м. Ханой), а також відвідуватимуть провідні компанії м. Ханой. Також буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з компаніями вибраного профілю та сфери діяльності.

ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Реєстрація відкрита до 2 жовтня (включно) за цим посиланнямРеєстрація

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них в’єтнамських ринках.

Програма візиту  

Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України - Анна Гусак (+38 044 461-98-08, +380955466509 , ast-ier@ucci.org.ua).

Джерело