Експерти FORBIZ завітали на Чернігівщину
Дата: 27.09.2018

2018_09_25_forbiz225 вересня представники Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації зустрілися з делегацією проекту FORBIZ на чолі з іспанським експертом з питань розвитку інфраструктури Альберто Гомезом, залученим до аналізу діючої інфраструктури підтримки бізнесу в області та напрацювання рекомендацій з її вдосконалення.

Присутні висловили спільну думку, що співпраця з Проектом надає значну підтримку області у процесі впровадження політики підтримки малого і середнього підприємництва.

Учасники зустрічі висловили сподівання, що за підтримки команди FORBIZ буде вдосконалено фокус та контент їх діяльності та в цілому регіональної інфраструктури підтримки бізнесу. Зокрема, назріла необхідність вивчення та впровадження додаткових форм здійснення фінансової підтримки суб’єктів малого і середнього підприємництва. З цього питання допомога проекту FORBIZ також буде дуже корисною.

До слова, з 24 по 27 вересня делегація проекту FORBIZ проводить зустрічі з основними стейкхолдерами та візити до об’єктів інфраструктури підтримки бізнесу в містах Прилуки, Чернігів та Ніжин.

Джерело