​Ukrainian Food Expo 2018
Дата: 24.09.2018

346346logo12-14 грудня 2018 року в м.Київ відбудеться ІІ Міжнародна виставка продовольчої продукції  ​Ukrainian Food Expo 2018. 

Ukrainian Food Expo — єдиний в Україні “продовольчий хаб”, який об’єднує всіх гравців ринку – від виробника до закупівельника та презентує весь ланцюг виробництва – від сировини до збуту.

Це майданчик для ділових зустрічей та переговорів українських виробників харчових продуктів та напоїв, переробних підприємств з національними та міжнародними дистриб’юторами, закупівельниками мережевого та немережевого рітейлу, представниками ресторанного бізнесу, іноземними байєрами, постачальниками обладнання та технологій для харчової промисловості.

Перша виставка продовольчої продукції та обладнання для переробки відбулася 23–24 листопада 2017 року і завоювала статус події міжнародного рівня, залучивши 85 експонентів та 2000 бізнес-відвідувачів з 39 країн світу. 

Тематика виставки охоплює усі групи продовольчих товарів від економ до преміум сегменту, включаючи як традиційні, так і нішеві продукти. В рамках виставки діятимуть окремі експозиції постачальників обладнання, технологій та послуг для харчової промисловості; локальних виробників крафтової і фермерської продукції «Від лану до столу», а також українських виробників свіжих фруктів, овочів та ягід «Fresh зона».

Більше інформації на сайті: http://ufexpo.com.ua/