Міжнародна Хайнаньська виставка продуктів та їжі
Дата: 06.08.2018
545345hainan
До Українського торговельного представництва в Китаї звернулись організатори Міжнародної Хайнаньської виставки продуктів та їжі, яка відбудеться у рамках дев'ятнадцятого Міжнародного туристського Карнавалу 2018 · Хайнань (19th Hainan International Tourism Island Carnival 2018 · Hainan International Tourism Food Exposition).
 

Виставка відбудеться з 23 листопада по 26 листопада 2018 року
 в Хайнаньському Міжнародному конференц-виставковому центрі в місті Хайкоу, провінція Хайнань, Китай.
 
Протягом виставкового періоду одночасно пройдуть декілька важливих заходів, у тому числі 3-я Міжнародна Хайнаньська виставка, присвячена всесвітньому рекреаційному туризму, Міжнародна китайська виставка з кейтерінгу 2018 року, харчові змагання 20 країн, Міжнародний карнавал вина та кави, Міжнародна конференція з харчових продуктів та інвестицій.
 
Цього року експозиція займає площу в 60 000 квадратних метрів і розділена на 22 виставкові площі, три зали і одну вулицю, що охоплюють сотні видів продуктів і закусок, таких як іноземна і національна китайська фасована їжа, хліб і кондитерські вироби, свіжі продукти, овочі та фрукти, здорові і органічні продукти, ісламська їжа, алкогольні напої, безалкогольні напої, закуски і печиво, охолоджені продукти і оброблені продукти, морепродукти, приправи, спеції і ароматизатори, боби, молочні продукти; продукти харчування, продукти швидкого приготування, продукти для відпочинку, м'ясні продукти, цукерки, вино і кава, чай, чайні сервізи, зерно і масло, допоміжні сільськогосподарські продукти, міжнародні та вітчизняні страви, відомі і видатні місцеві страви з міст і країн і т.п.
 
Під час виставки близько 2 000 професійних покупців з великих міжнародних і внутрішніх мереж супермаркетів, готелів, ресторанів та інших великих підприємств братимуть участь у переговорах і підписанні контракту. Крім того, міжнародні шеф-кухарі продемонструють свої кулінарні навички на виставці, де буде зібрано більше 200 000 глядачів.
 
В 2017 році експозиція за статистикою, привернула загалом близько 286 тисяч клієнтів із загальною сумою транзакції 236 мільйонів юанів (операції на суму 86 мільйонів юанів були здійснені на виставці, а вартість угод, підписаних на виставці, досягла 150 мільйонів юанів). Крім того, було 630 потенційних клієнтів, з угодами про наміри на 280 мільйонів юанів.
 
Виставка проводиться Комітетом з розвитку туризму провінції Хайнань та Народним урядом міста Хайкоу, Хайнань.
 
З метою зміцнення культурних обмінів і торговельних зв'язків між Україною і Китаєм організатори пропонують 40-відсоткову знижку для окремих компаній з України. 
 
Контакти:
Ms. Amanda Lee 李嘉钰女士
Tel: +86-0898-65354115
Mob: (WeChat as well微信同): +86-176 0213 6831
Address: Room 1808-1809, Building C of North District of Mingmen Square, No. 28, Lantian Road, Haikou City, Hainan Province, China
Сайт виставки: http://www.spycyw.com/
 
Деталі щодо участі можна отримати в Представництві (d.mysenko@gmail.com)