ІІІ український форум Шовкового шляху
Дата: 02.08.2018

3016 листопада 2018 року в місті Києві відбудеться ІІІ Український форум Шовкового шляху, в рамках якого планується проведення Інноваційної виставки за участю китайських корпорацій, а також галузевих панельних сесій (динаміка успішного українсько-китайського співробітництва, розвиток альтернативної енергетики, інвестиції, ІТ та інновації).

Участь у роботі зазначеного міжнародного заходу візьмуть представники українського Уряду та ВРУ, представники українського та китайського великого та середнього бізнесу, Посольство КНР в Україні, представники ЗМІ.

У 2017 році II Український форум Шовкового шляху відвідали понад 700 учасників. Було представлено понад 200 компаній з КНР та України. На 5 тематичних панельних сесіях виступили 70 спікерів. У рамках заходу було підписано 5 меморандумів про співпрацю між Україною та КНР.

Форум створить виняткові можливості для представників урядових, парламентських і ділових кіл поглибити діалог, залучити інвестиції та реалізувати конкретні проекти в аграрній, енергетичній, транспортно-інфраструктурній сферах.

В рамках налагодження українсько-китайської співпраці, Асоціація Шовкового шляху SilkLink надає 50% знижку на придбання квитків для представників бізнесу Вашої області. Знижку можна отримати перейшовши за спеціальним посиланням: https://silklink2018.ticketforevent.com/?promocode=Partner3

Контактна особа від організаційного комітету Форуму – Уласик Юлія, тел.: +38(066)9950907, e-mail: ulasikjuli@silklink.org.

Офіційний сайт форуму: http://forum.silklink.org/