Міжнародна виставка ЕКСПО Китай-Євразія
Дата: 19.05.2016

china120- 25 вересня 2016 року в м.Урумчі району Синьцзян (Китайська Народна Республіка) відбудеться П’ята міжнародна виставка ЕКСПО Китай-Євразія.

Виставка є важливими заходом державного рівня, що проводиться за підтримки китайського уряду. Головною метою вказаного заходу буде «Спільне обговорення, спільне будівництво, спільне користування, Шовковий шлях, можливості та майбутнє».

Загальна виставкова площа становитиме 140 тис. кв. м.. Площа буде виділена на виставку з іміджу інвестиційного співробітництва, міжнародну виставку Гонконг-Макао і торгову виставку, також проводитиметься виставка ексклюзивних товарів Китаю і євразійських країн.

У рамках виставки буде проводитися Форум з економічного розвитку і співробітництва Китай-Євразія, на який будуть запрошені відомі політики з різних країн та відповідальні особи міжнародних організацій для поглибленого обговорення  гарячих міжнародних питань країн Євразії.

Дізнатися детальніше про конференцію можна у Лі Цинжуя, відділ зовнішніх зв’язків Оргкомітету ЕКСПО Китай-Євразія, тел. 86-991-5190446, lisacaeexpo@163.com, http//www.caeexpo.org.