До уваги підприємств області!
Дата: 17.05.2016

israelАсоціація сприяння розвитку і співробітництва «Ізраїль-Україна та країни СНД» за сприяння Чернігівської ОДА запрошує підприємців сільськогосподарської продукції взяти участь у семінарі «Розвиток регіонального співробітництва між Ізраілем та Україною в аграрній галузі», який відбудеться 17 травня 2016 року о 12-00  в конференц-залі 1 Чернігівської ОДА (вул. Шевченка, 7, м. Чернігів).

В Ізраїлі на відміну від України природні ресурси є дуже обмеженими, що і дало поштовх для розвитку інноваційних технологій, у тому числі в галузі сільського господарства. Асоціація сприяння розвитку і співробітництва «Ізраїль-Україна та країни СНД» готова поділитися цим досвідом з українськими агоровиробниками. Переконані, це може дати унікальних ефект та сприяти швидкому розвитку українського аграрного сектору.

Україна є інвестиційно привабливою державою. Багато ізраїльських підприємств зацікавлені у співпраці з українськими партнерами, готові до конструктивного діалогу, кооперації виробничих можливостей з метою започаткування та ведення спільного бізнесу в перспективних сферах. 

Семінар безкоштовний. 


Зареєструватися можна за телефоном +38 (0462) 674-656 або електронною поштою uzez_cg@ukr.net, Департамент економічного розвитку Чернігівської ОДА