TechConnect World Innovation 2016
Дата: 15.03.2016

techconnectУ період з 22 по 25 травня в м.Вашингтон планується проведення спеціалізованої виставки TechConnect World Innovation 2016.

Вказана виставка проводиться на щорічній основі та присвячена інноваційним технологіям. Партнерами заходу виступають провідні американські та світові компанії. Цього року у виставці планується участь представників більше 5 тисяч компаній з усього світу та понад 1 тисяча представників американських федеральних органів влади.

Більш докладна інформація про виставковий захід за посиланням: http://techconnectworld.com/World2016

Участь у виставці є важливою нагодою для представників українських науково-дослідних кіл, щоб продемонструвати і представити вітчизняні ідеї та потенційні наукові проекти, налагодити прямий контакт з провідними світовими та американськими компаніями, а також з державними установами США, які зацікавлені у інноваційних розробках.

Організатори виставки висловлюють попередню готовність забезпечити участь України у заході на пільгових умовах. Зокрема, надати виставковий павільйон за 40 тис. дол., половина цієї суми має бути сплачена якнайскоріше.