Helsinki Chemicals Forum 2016
Дата: 14.03.2016

nazva_helsinki_chemicals_forum-tmb-270x18026–27 травня 2016 р. у м.Гельсінкі відбудеться Міжнародний Хімічний Форум.

Захід, організований Асоціацією Хімічного Форму разом з Європейським Хімічним Агентством (ECHA), Європейською Комісією, Європейською Радою Хімічної Промисловості (CEFIC) та Урядом Фінляндії, включаючи Федерацію хімічної промисловості Фінляндії та Гельсінський Університет, збере разом міжнародних виробників хімічної промисловості, експертів, представників неурядових організацій та наукових кіл задля обговорення ключових питань, що набули глобального значення у сфері управління та контролю безпеки хімічних речовин.

Захід побудований довкола панелей і доповідей, а також пов'язаних з ними дискусій. Цьогоріч для панелей вибрані наступні теми, з огляду на їх глобальне значення і актуальність:

- Економіка замкнутого циклу;

- Перфторовані хімічні речовини - глобальна проблема регулювання у сфері хімічних речовин;

- Глобальна експлуатація даних про хімічні речовини;

- Безпека на хімічному виробництві;

- Як вирішити проблему наявності хімічних речовин в будматеріалах і в будівельному секторі.

Серед основних доповідачів: Генеральний директор ЄК Д.Кальєха-Креспо, Мер м.Гельсінкі Ю.Паюнен, Виконавчий директор ECHA Г.Дансент, представник ОЕСD Є.Лейнала, представник UNEP Е.Тонда.

Програма заходу (http://www.helsinkicf.eu/programme/index.php) та реєстраційна форма (http://helsinkicf.eu/registration/index.php).

Джерело