Прод Експо 2016
Дата: 10.03.2016

prodexpo«Прод Експо» - головний український форум продуктів харчування і напоїв. 

Виставка «Прод Експо» проходить в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки (Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки, IFFIP).

 «Прод Експо» є ефективним майданчиком для успішних переговорів між виробниками і постачальниками, імпортерам, ритейлерами, рестораторами і представниками малого бізнесу. На виставці в широкому асортименті представлені натуральні кава, чай, соки, вино, сири, м'ясна продукція, риба та багато іншого. Тут можна спробувати якісний гастрономічний продукт. 

Тематичні розділи: 

Кондитерські та хлібобулочні вироби. М'ясо та м'ясопродукти. Ковбасні вироби. Риба і морепродукти. Молочна продукція. Сири. Бакалія. Макаронні вироби. Приправи. Спеції.Соняшникова олія. Рослинні жири.Снеки. Горіхи. Сухофрукти.Чай. Кава. Кавове встаткування.Овочі. Фрукти. Плодоовочева консервація.Консервовані продукти. Соуси. Кетчупи. Салати.Гастрономія. Продукти для ресторанів.Заморожені/охолоджені продукти. Напівфабрикати.Соки. Води. Безалкогольні напої.Алкогольна продукція.Здорове харчування. Натуральні продукти. Дієтичні продукти.Іноземні національні експозиції.

Дата проведення: 12 - 14 квітень 2016

Місце проведення: Київ, Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б

Офіційний сайт: http://www.prodexpo.kiev.ua/