20-та Міжнародна ювілейна виставка і конференція
Дата: 17.12.2015

oguЗ 18 по 20 травня 2016 року в НВК «Узекcпоцентр» (м. Ташкент) планується проведення 20-ї Міжнародної ювілейної виставки і конференції «Нафта і Газ Узбекистану – OGU2016», що організовуватимуться групою компаній міжнародної виставкової компанії «ITEUzbekistan».

_mg_8898Зазначений захід щорічно проводиться за безпосередньої участі і підтримки флагмана нафтогазової індустрії Узбекистану – національної Холдингової Компанії «Узбекнафтогаз».

Участь у виставці OGU надасть можливість встановити прямі контакти з представниками компанії НХК «Узбекнафтогаз», а також сприяти маркетингу національних компанії.

У рамках OGU також відбудеться Щорічна нафтогазова конференція «Нафтогазовий сектор Узбекистану: Технології. Інвестиції і Розвиток», яка є невід’ємною частиною зазначеної виставки.

Як повідомляють організатори, зареєстрованим учасникам виставки надається можливість опублікувати дві новини про компанію безкоштовно.

Додаткова інформація щодо участі у заходах, а також отримання пільгових послуг за тел.: +998711130180; e-mail: ogu@ite-uzbekistan.uz; контактна особа: керівник проекту Оксана Абдулаєва.