Торговельна виставка «Flanders International Trade Expo»
Дата: 09.09.2015

      За інформацією Посольства України в Бельгії у північному регіоні країни – Фландрії щороку проводиться найбільша торговельна виставка «Flanders International Trade Expo», яка збирає щороку понад 75 тис. відвідувачів.

       IJV - IFASОрганізатори виставки звернулисяз пропозицією розглянути можливість участі нашої країни в якості Почесного гостя у майбутніх виставках (починаючи з 2017 року), що передбачає презентацію країни-почесного гостя та може стати потужним інформаційних приводом для просування нашої країни  у зазначеному регіоні. Темою стенду можуть бути як туристичний, транспортний чи виробничий потенціал України, так і товари та послуги, які українські компанії просувають на бельгійський ринок.

IJV - IFAS

        Участь у виставці в якості країни почесного гостя передбачає презентацію країни для відвідувачів виставки, а також можливість організації семінарів з бізнесовими колами Фландрії. Орієнтовний розрахунок витрат країни-почесного гостя виставки, наданий її організаторами, а також електрона презентація виставки.

         Більш детальна інформація за тел. +32(0)9 241 5500-241 55 11, e-mail: info@ijv-ifas.be, http://www.ijv-ifas.be.